Më Fal – Pamje nga Episodi 1712 – 03.02.2020 – AlsatM

M0s ma lesh0 doren – Ep. 188 – 31.01.2020 – Alsat

Z’umr’udu’ank’a ( Zo’gu Fe’nik’s ) – Ep. 3

St’amboll’i i pam’eshirsh’em – Episodi 12

Më Fal – Episodi 1711 – 31.01.2020 – AlsatM

M’os ma lesho do’ren – Sezoni 2 – Episodi 33 – Ep.172

Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 15

M0s ma lesh0 doren – Pamje nga Ep. 188 – 31.01.2020 – Alsat

M0s ma lesh0 doren – Ep. 187 – 30.01.2020 – Alsat

Vaj’za e Am’basador’it – Episodi 19

Më Fal – Pamje nga Episodi 1711 – 31.01.2020 – AlsatM

Më Fal – Episodi 1710 – 30.01.2020 – AlsatM

M’os ma lesho do’ren – Sezoni 2 – Episodi 32 – Ep.171

Da’shu’ri dhe se’kre’te – Ep. 57

Da’shu’ri dhe se’kre’te – Ep. 56

Vaj’za e Am’basador’it – Episodi 18

L’ule te ve’tmua’ra – Episodi 14

St’amboll’i i pam’eshirsh’em – Episodi 11

Shte’pia ku ke lin’dur eshte fa’ti yt – Episodi 8

Z’umr’udu’ank’a ( Zo’gu Fe’nik’s ) – Ep. 2

M0s ma lesh0 doren – Pamje nga Ep. 187 – 30.01.2020 – Alsat

Më Fal – Pamje nga Episodi 1710 – 30.01.2020 – AlsatM

M0s ma lesh0 doren – Ep. 186 – 29.01.2020 – Alsat

Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 14

Më Fal – Episodi 1709 – 29.01.2020 – AlsatM

Vaj’za e Am’basador’it – Episodi 17

H’er’ca’i – Z’em’er e L’ekun’dur – Ep. 29 – Pjesa 4