Berguzar Korel dhe Halit Ergenc festuan 11 vjetorin e marteses…

Bergüzar Korel festoi 11 vjetorin e martesës, ndersa kete pervjetor te tyre ajo e kujtoi me një postim: 📍 “I dashuri im.
Cdo moment qe kam kaluar me ty,  gjithçka që kam përjetuar me ty te qofte nje mije herë hallal …
Edhe ti me ben mua hallall.
Allahu na e dhashte mundësinë të jetojmë me fëmijët tanë në shëndet dhe paqe për shumë vite. Te dua shume..
Gëzuar pervjetorin e 11-te ”.

Keto ishin fjalet shume te bukura qe Berguzar ia shkruajti  burrit te saj ne profilin e saj zyrtar ne Instagram…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *